Translate

Monday, December 11, 2006

Vodafone ne indeamna la joaca de Sarbatori

Vodafone isi face simtita prezenta de sarbatori si pe net. De fapt ne-a cam obisnuit aproape in fiecare an sa gasim un joc haios in flash inspirat de craciunei, spiridusi , reni sau alte personaje funny. http://www.vodafone.ro/personal/x-mas/.
Ceea ce mi se pare misto e ca jocul in flash este gandit si dpdv marketing fiindca baietii isi promoveaza ofertele, produsele si portalul de content si servicii Vodafone live! Bravo misto mixul si va astept cu asemenea idei combinate si pe reviste , radio, alte portaluri de net si pe TV.
Acum despre joc.
Scopul jocului este ca jucatorul sa faca fericite cat mai multe personaje intr-un timp cat mai scurt. Gradul de fericire se masoara in stelute, pe o scara de la 0 la 5. Pentru a face fericite personajele, trebuie sa cunoasti preferintele acestora.
Ca sa le cunosti mai bine trebuie sa dai click pe ele si vei afla cate ceva despre fiecare.
Ce trebuie să faci? te plimbi prin oraş , întâlneşti diverse personaje şi le afli dorinţele cauţi obiecte şi le oferi personajelor vezi cât de fericiţi i-ai făcut ... într-un timp cât mai scurt...
Premii puse in joc
Locul I: Laptop Toshiba Qosmio G30-194, cu Smart Modem şi abonament pe un an Mobile Internet 1 GB
Locul II: Sistem Home Cinema Panasonic SC-HT545WE-S cu DVD
Locul III: Consola Sony PlayStation2 Black (+ 4 Jocuri)
Premiu special: LG KU800 (Chocolate)

1 comment:

Anonymous said...

nu pricep cum se pot gasisi plasa 25 de obiecte,in numai 150sec.cred ca e facatura

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...