Translate

Tuesday, March 20, 2007

Intra si Google in lupta. Vrea propriul telefon mobil.

Google isi dezvolta propriul telefon mobil, sustin analisti si surse din industrie, iar un oficial al companiei a confirmat faptul ca Google "investigheaza" un astfel de proiect, scrie presa internationala.
Dispozitivul produs de Google va avea un pret redus, care va avea acces la Internet si va dispune de un ecran color.
"Telefonia mobila este un segment important pentru Google", a declarat purtatorul de cuvant Erin Fors, care nu a dorit sa dezvaluie prea multe detalii. "Ramanem orientati pe dezvoltarea aplicatiilor si consolidarea parteneriatelor cu liderii industriei", a adaugat Fors.
Richard Windsor, analist la Nomura Londra, a precizat saptamana trecuta ca reprezentantii Google au confirmat in cadrul targului CeBIT din Germania ca lucreaza la propriul telefon mobil.Un analist de la Polaris Venture Partners a declarat ca o sursa din interiorul companiei l-a informat ca Google lucreaza la un dispozitiv de tip BlackBerry, care va permite efectuarea de apeluri de voce pe Internet.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...