Translate

Thursday, May 29, 2008

Telefoanele mobile si campania electorala

Anul acesta inca nu am primit mesaje pe telefon care sa ma ajute sa aleg din 'pleiada' de candidati. Campania a fost si devine din ce in ce mai originala , alegatorii primind de la pungi cu caiete, brichete, pixuri, sepci , tricouri, becuri, chibrite,ochelari sau consultatii gratuite la doctori pana la bannere de agatat pe balcon pe care oamenii le pot folosi pe post de fete de masa dupa ce se incheie campania. In afara de celebra cina cea de taina pentru alegatori, de supercelebra campanie virala cu dl Vasile Laba, iata ca au aparut si cainii vagabonzi pe post de agenti electorali imbracati in rosu si inscriptionati de un candidat ingenios.
Totusi primarul care este , sfatuit de consilierii de campanie au dat oamenilor ceea ce au nevoie.
Vanghelie a împărţit în sectorul 5 telefoane mobile pentru alegători, inscripţionate cu numărul său personal de telefon şi cu mesajul “sunaţi-l pe Vanghelie”.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marţi seară, din partea unor echipe de activişti PSD, telefoane mobile şi cartele pre-plătite încărcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numărul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Numărul de telefon al primarului Vanghelie - 0724.500.300 - este scris pe cutia pachetului ce conţine telefonul, cartela, încărcătorul şi certificatul de garanţie. Abţibildul pe care este scris numărul primarului Vanghelie conţine şi mesajul "Sunaţi-l pe Vanghelie". Telefonul este un model Vodafone 125, culoarea rosie fiind comuna atat celor de la Vodafone cat si celor de la PSD. Pachetul conţinând un aparat asemănător acestuia - Vodafone 225 - cu bateria şi încărcătorul aferente, şi cartela SIM preplătită cu credit de patru euro costă 119 lei, conform site-ului companiei de telefonie Vodafone, titularul licenţei de vânzare pentru acest model de telefon. Cadourile împărţite în numele lui Vanghelie au ajuns şi la locuitorii altor blocuri din aceeaşi zonă.Contactat de Cotidianul, Marian Vanghelie a declarat că “telefoanele sunt fără valoare”. “Sunt telefoane de 4 euro, cât un tricou. Nu e valoare, ce valoare să fie asta, dacă e la preţul unui tricou? Le-am dat telefoane la oameni ca să mă sune, să ţină legătura cu primarul. E şi numărul meu acolo, dacă vreţi vă trimit şi dumneavoastră unu la redacţie”, a spus liderul PSD Bucureşti. Întrebat câte telefoane a comandat, el a spus că nu ştie sigur, “în jur de 1.000”.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...