Ultima ora. Ultimele posturi

Cristi Popescu

Wednesday, November 19, 2008

Jocuri gratuite de la National Geographic.

Organizaţia non-profit National Geographic cunoscuta mai ales pentru revista sa si pentru documentarele excelente realizate vrea sa intre pe piaţa jocurilor video.
Jocurile vor folosi ca teme subiecte din aria de interese a National Geographic, un exemplu fiind primul titlu lansat, “Herod’s Lost Tomb” , inspirat dintr-un reportaj despre regele Irod. Disponibil gratuit pentru PC-uri, Mac-uri şi iPhone-uri, jocul a fost creat de o divizie NGS proaspăt formată, În viitor sunt aşteptate şi jocuri pentru Wii şi PS3 si probabil si pentru mobile, dezvoltate atât în curtea proprie, cât şi în cadrul unor parteneriate, dintre care unul cu Namco Bandai şi unul cu Sony.
In Romania National Geographic va lansa, in 2009, doua posturi noi de televiziune, Nat Geo Music si Nat Geo Adventure. Nat Geo Music nu va difuza doar clipuri muzicale, ci va transmite concerte, emisiuni despre infiintarea anumitor trupe care au mar¬cat cultura muzicala a lumii, documentare etc. Nat Geo Adventure va difuza povesti ale unor oameni care au ajuns in situatii-limita, in cautarea aventurii.

No comments:

Ce se intampla cu Revolut?

In 2017 descopeream si imi faceam cont pe Revolut. Am fost unul dintre primii clienti care a descoperit serviciul si a fost foarte incanta...