Translate

Thursday, July 02, 2009

Evolutii site-uri mobile.

Potrivit mobilestats.ro, serviciu care monitorizează, în prezent, traficul a 17 site-uri mobi, numărul de vizite şi de afişări ale acestora a crescut puternic.

În iunie 2009, site-ul m.hotnews.ro a înregistrat 310.766 de afişări, de aproape şase ori mai multe decât în perioada similară a lui 2008. Realitatea.mobi a reuşit să îşi majoreze de 800 de ori numărul de pagini vizualizate faţă de luna iunie a anului trecut, iar numărul de afişări înregistrate de m.standard.ro a crescut de circa patru ori.

Cel mai accesat site adaptat telefonului mobil este sharemobile.ro, un site de redistribuire de conţinut, care a obţinut în iunie opt milioane de afişări, la mare distanţă de următorul clasat, m.hotnews.ro. Vin tare din urma site-ul de mobil Antena 3 dar si Libertatea pe mobil care a stabilit si un nourecord: 48700 vizualizari in numai 7 zile.

Potrivit mobilestats.ro, mobi site-urile sunt accesate, cu precădere, dimineaţa, în intervalul orar 8.00-9.00, dar şi seara.
Ceea ce mi s-a parut superinteresant de vazut este harta luata de la Google Map si toate telefoanele, tarile si providerii de internet aplicate pe ea in timp real. Puteti vedea la http://mobilestats.ro/pages/live.aspx

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...