Evolutii site-uri mobile.

Potrivit mobilestats.ro, serviciu care monitorizează, în prezent, traficul a 17 site-uri mobi, numărul de vizite şi de afişări ale acestora a crescut puternic.

În iunie 2009, site-ul m.hotnews.ro a înregistrat 310.766 de afişări, de aproape şase ori mai multe decât în perioada similară a lui 2008. Realitatea.mobi a reuşit să îşi majoreze de 800 de ori numărul de pagini vizualizate faţă de luna iunie a anului trecut, iar numărul de afişări înregistrate de m.standard.ro a crescut de circa patru ori.

Cel mai accesat site adaptat telefonului mobil este sharemobile.ro, un site de redistribuire de conţinut, care a obţinut în iunie opt milioane de afişări, la mare distanţă de următorul clasat, m.hotnews.ro. Vin tare din urma site-ul de mobil Antena 3 dar si Libertatea pe mobil care a stabilit si un nourecord: 48700 vizualizari in numai 7 zile.

Potrivit mobilestats.ro, mobi site-urile sunt accesate, cu precădere, dimineaţa, în intervalul orar 8.00-9.00, dar şi seara.
Ceea ce mi s-a parut superinteresant de vazut este harta luata de la Google Map si toate telefoanele, tarile si providerii de internet aplicate pe ea in timp real. Puteti vedea la http://mobilestats.ro/pages/live.aspx

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free