Translate

Thursday, January 07, 2010

S-a lansat noua varianta romaneasca pentru Facebook- Face Boc

Vechea Varianta


Noua Varianta


FaceBoc se pregateste pentru o schimbare de imagine, care va fi operata in curand si urmareste sa marcheze triplarea audientei retelei, dar si sa atraga noi cotizanti prin intermediul unei interfete mai prietenoase

Astfel, sectiunea "Info" va include date legate de profilul persoanei si interesele de grup ale partidului , "Feed" va include ultimele stiri despre activitatile prietenilor din retea, in timp ce "Programs" va reuni toate aplicatiile pe care platitorii de taxe le pot folosi, iar "Photo" va aduna la un loc fotografiile din spitale, de la mitinguri si de la inmormantari ale celor care nu mai rezista cu criza pe cap.

Introducerea unei noi interfete are ca obiectiv sa faca site-ul FaceBoc mai prietenos si sa le ofere romanilor posibilitatea de a-si controla mai bine profilele si buzunarele, scotand in evidenta lipsa burtilor pline si a unor siluete perfecte datorate taxelor pe fastfood.

In pofida avantajelor pe care le prezinta noua interfata, responsabilii FaceBoc se asteapta si la reactii negative, determinate in special de rezistenta la schimbare.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...