Translate

Wednesday, May 12, 2010

Isterie 3D

Toata lumea isi doreste ca tehnologia 3D sa dezvolte consumul de televiziune si continut media. Dupa succesul Avatar diferite industrii a devenit foarte interesate de aceste tehnologii care promit multi consumatori pe toate tipurile de device-uri.

Pana si revista Playboy din USA a anuntat ca numarul sau din iunie va include primul poster 3D din istoria publicatiei !

De asemenea, liderul televiziunilor in Romania Pro TV a anuntat ca Pro TV 3D va fi implementat anul acesta, fapt pentru care SC Pro TV SA a solicitat si obtinut de la ANCOM o licenta de a emite experimental in 3D.

Pe telefoanele mobile compania japoneza Sharp a prezentat un mic modul de camera 3D care va putea fi instalat pe smartphone-uri si pe alte aparate "de buzunar", astfel incat acestea sa poata filma si reda imagini high-definition in format 3D
Sharp va prezenta prototipuri ale sistemului in iulie, iar productia de serie va incepe anul acesta, probabil spre final

De asemenea Sony intentioneaza sa lanseze televizoare 3D in luna iunie din acest an

In Romania, LG Electronics a scos deja la vanzare televizorul 3D si full HD LD920 cu ecran de 47 inch, care costa 2.000 de euro, player-ul BluRay 3D al carui pret este de 300 de euro si ochelari pasivi la pret de circa trei euro.

Samsung va incepe sa vanda propriul sistem 3D, respectiv un televizor LED 3D cu player-ul Blu Ray 3D si ochelarii 3D activi, la un pret de aproximativ 2000 euro.

Panasonic isi va prezenta in Romania propriul sistem 3D, un sistem care va include un televizor plasma 3D, un player BluRay 3D si doua perechi de ochelari activi.

1 comment:

Televizoare 3D said...

Eu mi-am luat un monitor 3D si am in plan si un televizor, dar anul viitor. Monitorul e foarte tare!

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...