Translate

Friday, July 15, 2011

Google + la 10 milioane de utilizatori

Conform celor declarate de Larry Page (CEO Google)serviciul Google+ a ajuns sa aiba peste 10 milioane de utilizatori la doar 16 zile de la lansare, amenintand puternic concurentul Facebook.

Migratia in Google + din Facebook e abia la inceput si incet incet o parte din utlizatori vor folosi in paralel serviciile.
Depinde cum vor reusi sa faca retentia utilizatorilor cei de la Google si cat impact vor avea inovatiile aduse serviciului.

Eu cred ca Google abia a inceput lupta in aceasta zona si urmatoarea mutare va fi si mai grea pentru ca va trebui sa atace cu un produs si un concept inovator si servciul LinkedIn.
Daca nu vor intra pe aceasta zona dedicata exclusiv serviciilor de business Google va pierde oportunitati clare si nu cred ca nu au proiecte concrete in acest sens.

Asa ca asteptam evolutia bataliei Google-Facebook si atacul pe felia LinkedIn pe care eu cred ca Google il va da foarte curand.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...