Aplicatii romanesti Android gratuite si folositoare : Azi- Transport Urban Bucuresti
Iata ca au inceput sa apara si aplicatii romanesti pe Android cu adevarat folositoare. Puteti descarca gratuit aplicatia  Android TRANSPORTURBAN.RO pentru telefonulmobil sau  tableta sau puteti sa o folositi direct pe net la adresa TRANSPORTURBAN.RO. Aplicatia  te ajuta sa gasesti ruta optima folosind mijloacele de transport public din Bucuresti.
   Ai la dispozitie harta orasului Bucuresti, alaturi de cateva instrumente care te vor ajuta sa iti planifici calatoriile; vei primi informatii detaliate privind traseele pe care le vei urma, punctele de legatura, trasee alternative, s.a.m.d.
   Harta iti indica pozitiile exacte ale statiilor RATB si METROREX, lucru care te va ajuta sa te orientezi mult mai usor.  Poti sa alegi mijloacele de transport pe care vrei sa le folosesti: metrou, tramvai si/sau autobuz. Apoi, ai de ales intre doua optiuni: traseu rapid si traseu direct.  In final, se afiseaza o lista de trasee, impreuna cu doua detalii relevante: numarul de conexiuni (de cate ori schimbi) si numarul de statii (relevant pentru aproximarea lungimii traseului).
Bravo si mai asteptam asemenea aplicatii.  

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free