Translate

Wednesday, February 29, 2012

ING se misca- Aplicatie de plata a facturilor descarcabila din Android si iTunes.

ING e o banca destul de interesanta ce se misca frumos in domeniul tehnologiilor. Dupa multe experimente cu NFC si dezvoltari de alerte sms si site-uri mobile vine cu o noua experienta frumoasa. Astfel banca a lansat o o noua versiune a serviciului Home’Bank prin intermediul careia, direct de pe telefonul mobil, se poate face plata utilitatilor fara a accesa serviciul de Internet banking.

Pentru iPhones si Android se poate accesa gratuit dupa 1 martie 2012 . Astfel prin serviciul Fast Pay integrat in aplicatie, utilizatorii pot scana codul de bare de pe factura cu camera foto a telefonlui, iar datele de plata vor fi incarcate automat. Astfel, dupa confirmarea tranzactiei de catre utilizator, aceasta va fi efectuata. Serviciul este disponibil pentru plata facturii utilitatilor la toti marii furnizori din Romania, iar pentru a il utiliza, utilizatorii trebuie sa fie clienti ING Home’Bank si aiba un smartphone.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...