Aplicatii mobile pentru controlul masinii de la distanta


Desi multe dintre automobilele moderne au sisteme cu pornire radio de la distanta, care pornesc si instalatia de climatizare sau dezgheata masina incalzind motorul si habitaclul exista si o alternativa prin posibilitatea instalarii unui kit special si downloadarea unei aplicatii mobile din iTunes-ul celor de la Apple.

Tehnologia SmartStart este cea care îţi transformă smartphone-ul într-un instrument de control la distanta a maşinii proprii.
Prin intermediul aplicaţiei SmartStart poţi să îţi încui/descui maşina, armezi/dezarmezi sistemul de securitate, să îţi porneşti motorul de la distanţă, să îţi deschizi portbagajul de oriunde te-ai afla, dar şi să ştii exact unde se află maşina ta, să îi spui în ce zone are voie să circule/nu are voie să intre, să te anunţe când pleacă de pe loc (furată sau pornită de cineva care are permisiunea ta să o pornească) sau poate să te anunţe când a depăşit o anumită viteză.
Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free