Translate

Tuesday, April 23, 2013

Romtelecom lanseaza platforma de unelte pentru dezvoltarea siteurilor de business.

Divizia de soluţii business a Romtelecom a lansat o platformă care le permite companiilor să-şi construiască un website şi să-şi promoveze businessul, serviciul fiind gratuit timp de un an.

Platforma afacereataonline.ro permite antreprenorilor să-şi personalizeze website-ul cu ajutorul unor tipare şi texte predefinite, care pot fi mai apoi pot fi modificate, permitand de asemenea si crearea de magazine online, materiale promotionale, statistici, galerii de poze, adrese e-mail pe respectivul domeniu dar şi dezvoltarea şi transmiterea de newslettere pentru promovarea afacerii respective si distribuirea de informatii in retelele sociale.

Ideea este foarte buna si se afla in tendinta actuala de a dezvolta cat mai multe tooluri si instrumente in cloud… Asteptam de la platforma ca aceleasi facilitati sa fie oferite in curand si pentru segmentul de retail.




No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...