Se intensifica competitia! Orange lanseaza Orange TV.
Orange atacă piaţa TV satelit cu preţuri pornind de la 5 euro pentru pachete de TV cu cele mai multe programe HD de pe piata. Intrarea companiei e salutara pentru ca stim cu totii ce calitate a serviciilor aduce Orange si ca vor redeschide competitia pe acest segment.
Bineinteles asteptam ofertele, inovatia, tehnologia si evolutia pe acest segment de distributie de televiziune.

Digi si Romtelecom ofereau destule canale la un pret bun insa ( de exemplu cel putin la Digi) clientii primeau foarte greu receivere HD . 
Romanii vor avea mai multe optiuni si servicii de calitate si aici ma refer la oferta de TV de la Orange care intra direct cu 95 de posturi TV dintre care 37 în format HD. Si bineinteles ca acesta e doar inceputul. Vor veni alte si alte canale si posibilitati ...pentru ca serviciul TV al Orange este si va fi disponibil şi via internet, de pe computere, prin pagina web tv.orange.ro, indiferent de furnizorul de servicii de date. 
În câteva luni, mai exact în septembrie, compania va lansa şi aplicaţii dedicate pentru smartphone-uri şi tablete Apple şi Google Android pentru a le oferi clienţilor acces la posturile TV.

Si pentru ca piata a inceput sa se miste Romtelecom (Dolce) ofera incepand de luni 10 iunie, noilor clienti, pachete de televiziune, internet si voce, care includ si o tableta Samsung Galaxy Tab P3110 fara niciun cost suplimentar...

RDS ofera acum pentru un pachet TV digital  50% reducere la abonament in primele 6 luni de contract. Si de asemenea primesti o reducere de pret cu 50% si pentru serviciile de internet si telefonie fixa si mobila.

Acum ceva timp a intrat in piata si al patrulea jucător (Free Sat), o companie cu un model de business diferit care oferă servicii 12 luni în schimbul unei singure plăţi anuale, de 99 de lei. Deci competitia misca piata!

Revenind la Orange Tv , compania va începe să vândă servicii de televiziune prin satelit cu tarife care variază între 5 şi 12 euro pe lună, în funcţie de numărul de posturi TV incluse.

Serviciile TV pot fi contractate de orice utilizator din România, indiferent dacă este sau nu client al Orange iar abonaţii existenţi ai Orange vor primi o reducere de 20% a tarifului dacă au un sim cu abonament Orange, şi de 30% dacă au două sau mai multe abonamente.

Contra sumei de 8 euro, pachetul World HD oferă o selecţie de 65 canale TV (19 în format HD), în care se regăsesc canale de documentare ca Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Discovery Channel, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Animal Planet, canalele Film Cafe şi Filmbox HD, respectiv canalele Eurosport HD şi Eurosport 2 HD.
Pentru 12 euro, pachetul Universe HD adaugă programele History Channel HD, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Docu Box HD, Museum Channel HD şi altele.

Contra unui abonament lunar de 2.5 euro, Orange TV pune la dispoziţie opţiunea SuperNights HD, cuprinzând un număr de 5 programe TV pentru adulţi, toate transmise în format HD: Dorcel XXX HD, Erotica HD, Erox HD, Hustler TV HD, Redlight TV HD

In afara de reducerile pentru clientii cu abonamente  Orange cei care aleg să încheie un contract pentru serviciul Orange TV în perioada 12 iunie - 15 iulie vor primi un voucher în valoare de 200 Lei pe care îl pot folosi la achiziţionarea unui televizor Samsung Full HD din oferta magazinelor Altex şi Media Galaxy.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free