Translate

Thursday, June 27, 2013

Orange lanseaza Tigrul cu Cloud si Deezer, Cosmote merge pe mana celor de la MTV, Vodafone ramane la Zonga


Se pare ca muzica digitala incepe sa vanda!   Daca nu direct, iata ca prin intermediul operatorilor de telefonie muzica digitala se strecoara in buzunarele romanilor.   Orange lanseaza abonamentul Tigru ce ofera minute naţionale şi internaţionale nelimitate precum si SMS-uri naţionale trafic de internet inclus precum si spaţiu de stocare în Orange Cloud ... De asemenea unele abonamente includ si nelimitat acces la muzică prin Deezer, aplicatia de muzica gestionata de Orange cu peste 20 de milioane de melodii la purtator.

 Cosmote MTV Mobile lanseaza impreuna cu MTV o optiune mobila ce cuprinde pe langa minute si sms-uri şi aplicaţia MTV Under The Thumb -un portal ce conţine cele mai cunoscute show-uri MTV ce le permite utilizatorilor să fie informaţi în timp real despre cele mai noi hituri şi evenimente muzicale.

Vodafone are ofertele Zonga care pe langa obisnuitele pachete cu minute de telefonie si sms-uri cuprind si acces pe computer şi pe mobil la Zonga, aplicatia de muzica cu peste 18 milioane de melodii dezvoltata de cei de la Trilulilu si cumparata acum ceva timp de Vodafone.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...