Translate

Tuesday, March 03, 2015

Orange pregateste lansarea stick-ului Orange TV

 Prin acest device se poate urmări conţinutul de pe telefoanele mobile pe ecranele TV. 
Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Clientii vor  putea vedea pe televizor conţinutul din aplicaţia Orange TV Go precum şi fotografii, melodii şi clipuri video personale salvate pe smartphone si tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare. 

Stick-ul Orange TV este portabil şi poate fi folosit oriunde pe teritoriul României. De exemplu, fanii serialelor "Anatomia lui Grey" sau "Agents of S.H.I.E.L.D.", disponibile în Orange TV Go la secţiunea Movie Go, vor putea urmări pe ecran mare cele mai noi episoade în maximum 48 de ore de la premiera în Statele Unite, chiar şi când pleacă în weekend sau în vacanţă. Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienţii au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI şi o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicaţiilor "Orange TV Go" şi "stick Orange TV", smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conţinutul mobil va rula direct pe televizor.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...