Translate

Saturday, September 02, 2006

Cum sa-ti supraveghezi angajatii direct de pe telefonul mobil


Conceptul de camera de securitate a evoluat foarte mult in timp, adaptandu-se dezvoltarii tehnologiei si a telecomunicatiilor. Astfel, in acest moment, camerele de securitate care pot fi accesate prin intermediul Internet-ului "fix" (cabluri de retea, mai precis) nu mai reprezinta o noutate, iar producatorii se indreapta si catre alte mijloace de transmitere a datelor, ca spre exemplu serviciile 3G. Iar unul dintre primele dispozitive de acest fel este cel creat de compania D-Link, si anume Securicam DCS-2120 Wireless Internet Camera.

Dispozitivul Securicam DCS-2120 a fost creat pentru a fi folosit in special pentru spatii de dimensiuni mici (birou, casa personala, etc.) si ofera posibilitatea controlarii de la distanta si vizualizarii imaginilor obtinute direct pe un telefon mobil sau PDA cu capacitati 3G. In plus, camera de supraveghere DCS-2120 dispune de un sistem optic foarte sensibil, ideal pentru filmarea pe timp de noapte si de zoom 4x.

Securicam DCS-2120 are o interfata de control web-based si include o interfata pentru retelele wireless de tip 802.11.g, dar si un port 10/100Base-TX Ethernet, pentru a putea fi conectat la o retea de tip Ethernet. Camera suporta rezolutii de pana la 640x480 pixeli si un frame rate de pana la 30fps si costa 330 de dolari, un pret relativ mic pentru un sistem de supraveghere atat de versatil.

Alex Vochin, Technology Editor la Softpedia.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...