Translate

Friday, November 17, 2006

Orange riposteaza : cartela SIM de 128 MB cu continut multimedia 3D

Orange Romania lanseaza in premiera mondiala - conform operatorului, o cartela SIM cu memorie flash de 128 de MB si continut multimedia tridimensional (3D), preinstalat pe SIM, la un pret de 8$, fara TVA. Vizualizarea in relief, pe telefonul mobil, a imaginilor, videoclipurilor si mesajelor multimedia poate fi realizata doar cu o pereche de ochelari speciali 3D, care sunt livrati odata cu SIM-ul.
Noua cartela, denumita SIM+, va cuprinde continut multimedia stocat pe cardul de memorie flash. Oferta este disponibila pentru toti clientii Orange, iar SIM+ poate fi folosit in orice telefon mobil. "Insa, pentru a beneficia de memoria flash de 128 MB si pentru a vizualiza si administra continutul in relief aferent, clientii Orange trebuie sa utilizeze un telefon compatibil, cum ar fi SPV C100 si, din luna decembrie, Sagem my700x. Foarte curand, vor aparea si alte terminale mobile compatibile", au precizat cei de la Orange. Orange afirma ca va dezvolta aplicatii diverse pe telefonul mobil, de la jocuri la filme 3D, daca serviciul va avea succes.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...