Translate

Tuesday, January 09, 2007

Orange detine licenta Wi-Max si va trece la HSDPA in 2007

Richard Moat, director general al Orange Romania a declarat de curand pentru Ziarul Financiar: "Noi detinem o licenta Wi-Max si intentionam sa o exploatam pentru a furniza servicii de solutii de acces wireless la puncte fixe prin aceasta tehnologie. Vom cauta de asemenea sa utilizam mai eficient infrastructura fixa pe care o detinem, intrucat detinem un back-bone de fibra optica de 3.000 de kilometri - .
Vom implementa HSDPA in 2007 ceea ce va spori puternic viteza de transfer prin solutiile wireless. Combinatia aceasta ne va permite capabilitati puternice de a furniza servicii de date fixe si mobile pentru un numar important de clienti de business", considera Richard Moat.
Seful Orange afirma ca operatorul va insista si pe zona serviciilor fixe de date, adresate clientilor de business. "Practic le vom furniza servicii fix - mobil pentru ca aceasta este tendinta dintre industrie, si este unul dintre obiectivele strategice ale France Telecom. Este de altfel o cerinta a France Telecom ca noi sa intram pe cat de agresiv posibil pe aceasta directie.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...