Translate

Tuesday, October 30, 2007

Cosmote 3 milioane





COSMOTE este operatorul cu cea mai rapidă creştere în România prin depăşirea pragului de 3 milioane de utilizatori în mai puţin de doi ani de prezenţă pe piaţă.Odată cu creşterea cotei de piaţă şi a cererii pentru produsele şi serviciile sale, COSMOTE estimează că îşi va atinge obiectivele financiare anunţate pentru România, de a înregistra EBITDA pozitiv în anul 2008 şi a raporta profit în 2009.
Pentru a marca acest eveniment, COSMOTE a încheiat un parteneriat cu Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR) pentru a oferi membrilor acestei organizaţii 3 milioane de SMS-uri gratuite în reţea.


Totodata Cosmote a lansat www.imodeblog.ro, un proiect original prin intermediul căruia utilizatorii şi toţi cei interesaţi de serviciul i-mode pot împărtăşi păreri şi pot afla noutăţi despre serviciu şi tehnologie. www.imodeblog.ro este primul blog din România dedicat unui produs din sectorul telecomunicaţiilor mobile. Prin intermediul lui, membrii echipei COSMOTE implicată în dezvoltarea serviciului i-mode vor veni cu noutăţi despre extinderea site-urilor i-mode, despre noi aplicaţii disponibile, terminale compatibile şi multe alte informaţii, primind la rândul lor reacţii din partea utilizatorilor.
Asta dovedeste ca pe piata de telecomunicatii concurenta intre operatori duce la cautarea de noi canale de comunicare si la oferte imbunatatite pentru toate segmentele de utilizatori. Mai in gluma mai in serios probabil or sa se targeteze targeteze nu numai surzii ci si orbii si mutii. Asteptam un serviciu care citeasca SMS-urile primite de orbi! si ringtones-urile pentru surzi. Ce-ati spune de un soft pentru pentru integrarea unui sintetizator vocal in telecomunicatii.? e superutil pentru aplicatiile de IVR si call centere. (http://www.ivosoftware.com/ivonaonline.php)

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...