Translate

Monday, October 08, 2007

Mobile networking





Americanilor le place mai mult să socializeze pe telefonul mobil decât europenilor, majoritatea preferând MySpace şi Facebook drept destinaţie virtuală.

Reţele sociale se extind tot mai mult în spaţiul mobil. M:Metrics, companie care se ocupă cu analiza pieţei mobile, a colectat date atât de la utilizatorii americani, cât şi de la cei europeni, vest-europeni mai precis, pentru a crea o imagine de ansamblu a dinamicii reţelelor sociale, prezentată de eMarketer. Rezultatul a fost că aproximativ 12,3 milioane de utilizatori au accesat site-ul unei reţele sociale de pe telefonul mobil pe parcursul unei luni.

Pe perioada analizată, consumatorii din Statele Unite au fost mai activi în această privinţă decât cei europeni, numărul celor care au intrat într-o reţea socială fiind mai mare cu 3,5%, adică aproximativ 7 milioane de utilizatori. În privinţa utilizatorilor împătimiţi, care accesau acest tip de servicii de mai multe ori pe săptămână sau chiar zilnic, Statele Unite "găzduieşte" 1,8% din această categorie.

Marea Britanie conduce în topul european al celor mai numeroşi fani împătimiţi ai reţelelor sociale, cu aproximativ 1,1 milioane de astfel de utilizatori, fiind urmată de Spania, care contabilizează circa 750.000.

Potrivit M:Metrics, site-urile MySpace şi Facebook conduc în topul preferinţelor utilizatorilor atât în Statele Unite, cât şi în Marea Britanie, atrăgând ceva mai mult din publicul american (3,7 milioane utilizatori) şi ceva mai puţin de jumătate din cel britanic (440.000 utilizatori). Bebo, un site britanic de profil, a prezentat interes pentru 288.000 de utilizatori, în timp ce în alte ţări europene MSN a fost destinaţia preferată a utilizatorilor.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...