Translate

Thursday, October 18, 2007

My Skype





MySpace, cea mai populara retea sociala online din lume si Skype, cel mai mare furnizor de telefonie prin internet, au anuntat intr-o declaratie comuna, incheierea unui parteneriat, care da nastere celei mai mari comunitati online din lume care poate comunica si vocal, informeaza Dow Jones Newswires.
In cativa ani prevad ca va intra in joc si un mare operator mobil sau poate chiar domnul Google. Daca intra in parteneriat si o banca sau un grup financiar de mare forta si isi vor unifica operatiunile vom participa la o noua revolutie globala. Cum ar fi sa ai un telefon mobil care sa functioneze direct pe net, in orice colt al lumii, gratuit si care sa-ti mai ofere si bani? Iti poti crea o proprie retea sociala care sa aiba aceleasi nevoi , asteptari si cunostinte ca si tine. Poti vinde si cumpara servicii sau produse direct celor interesati, fara intermediari. O mana cereasca pentru industria de adevertising si comunicare care va fuziona cu media clasica. Am luat-o deja razna...

La nivel mondial, MySpace are peste 110 milioane de utilizatori activi pe luna, iar Skype are 200 de milioane de abonati. Potrivit acordului, serviciul de telefonie prin internet al Skype se alatura functiei de mesagerie instant MySpace, iar membrii retelei soaciale vor putea sa apeleze prin serviciul de telefonie Skype ceilalti membri MySpace si Skype in mod gratuit.

Noul parteneriat ofera utilizatorilor din intreaga lume mai multe cai de interconectare rapida si usoara. Skype este disponibil in 28 de limbi si este folosit aproape in toata lumea. Skype a fost preluata in 2005 de catre eBay, contra sumei de 2,6 miliarde dolari. MySpace, face parte din Fox Interactive edia Inc., companie detinuta de investitorul Rupert Murdoch.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...