Translate

Thursday, October 25, 2007

The SUN a lansat Thesun.mobi


Cel mai citit cotidian britanic, "The Sun", a lansat serviciul Thesun.mobi, prin care utilizatorii de telefonie mobila vor putea accesa de pe telefoane articole si imagini din "The Sun", informeaza NewsIn.

Noul serviciu permite utilizatorilor si descarcarea de stiri si continut video in schimbul unei sume de pana la 4,3 euro.

Reprezentantul noului serviciu, Andrew Bagguley, a declarat ca, prin intermediul serviciului, cotidianul britanic vrea sa atinga noi audiente. "Sunt peste 8 milioane de consumatori de stiri si informatii pe telefonul mobil in Marea Britanie in fiecare luna, iar 'The Sun' urmareste sa-si extinda brandul in spatiul telefoanelor mobile si sa atinga noi audiente", a declarat Andrew Bgguley.

"The Sun" este cel mai citit cotidian in limba engleza, cu un tiraj de aproape 8 milioane de exemplare pe editie. Acesta este detinut de compania News International care face parte din News Corporation, detinuta de Rupert Murdoch.

News Corporation detine mai multe zeci de posturi TV in intreaga lume, printre care operatorul prin satelit British Sky Broadcasting (BSkyB), reteaua SKY, canalele Fox News, compania de productie cinematografica 20th Century Fox, zeci de reviste si ziare, printre care "The Times" si "News of the World" si mai multe site-uri.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...