Translate

Monday, December 17, 2007

Rompres pe telefonul mobil


Agenţia de presă ROMPRES se adaugă furnizorilor de ştiri din portalul serviciului i-mode, dezvoltat în România exclusiv de COSMOTE, în urma unui acord semnat de cele două companii. Astfel, utilizatorii i-mode pot citi ştiri interne şi internaţionale, din toate domeniile de activitate, prezentate în flux continuu, direct de pe telefonul mobil.

Accesul este gratuit timp de o lună de la lansarea serviciului, iar pagina se regăseşte în secţiunea „Ştiri şi Vreme” a portalului i-mode. Pe lângă ştiri sportive, culturale, economice şi de divertisment, pagina ROMPRES, dimensionată pentru serviciul i-mode, include şi informaţii meteo, topul celor mai importante ştiri şi o secţiune cu ştiri în limba engleză.

ROMPRES completează oferta furnizorilor de ştiri existenţi în portalul i-mode, alături de instituţii de prestigiu la nivel internaţional, precum CNN şi Euronews, dar şi furnizori români consacraţi, precum Mediafax şi NewsIn.

“Prin parteneriatul cu ROMPRES completăm lista furnizorilor de ştiri de top prezenţi în portalul i-mode. Astfel, utilizatorii serviciului beneficiază de informaţii obiective şi de ultimă oră, având libertatea de a alege sursa de ştiri pe care o preferă”, declară Ciprian Negură, şeful departmentului Dezvoltare Servicii cu Valoare Adaugată, COSMOTE România.

“În acest secol, a face ştiri este ceva la îndemâna oricui – unii le ... produc! Rolul agenţiei de presă este de a reflecta prompt si obiectiv, ceea ce este realitatea. ROMPRES este referinţa de credibilitate pentru orice eveniment major din România şi din lume. Suntem mulţumiţi că, prin colaborarea cu o companie extrem de dinamică, aşa cum este COSMOTE, vom putea oferi oricărui cetăţean acces la informaţii reale şi utile”, spune Argentina Traicu, director general-adjunct al ROMPRES.

Prin acest parteneriat, utilizatorii i-mode sunt la curent cu ultimele evenimente şi informaţii, chiar şi atunci când călătoresc, având acces la o gamă largă de furnizori de informaţie din România.

Agenţia Naţională de Presă ROMPRES este cea mai veche şi mai prestigioasă instituţie de acest gen din România. Înţelegând perfect noul cadru informaţional şi repoziţionarea agenţiei de presă pe care o implică dezvoltarea tehnologiei, ROMPRES s-a aliniat la noile standarde de consum media şi şi-a dorit ca serviciile sale de ştiri, buletinele şi imaginile foto să fie accesibile şi pe telefonul mobil. ROMPRES este membru al European Alliance of News Agencies şi al Association of Balkan News Agencies.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...