Translate

Thursday, February 07, 2008

Castiga 20 000 Euro cu noua campanie Cosmote

Cosmote lanseaza o campanie pentru utilizatorii de cartele preplatite. În perioda 7 februarie - 7 aprilie 2008, pentru orice reîncărcare realizată, COSMOTE oferă utilizatorilor de cartele preplătite şansa de a caştiga în fiecare zi credit de comunicare în valoare de 10 euro şi două premii lunare de câte 20.000 euro.

Toţi utilizatorii care îşi alimentează contul de comunicare în perioada menţionată sunt înscrişi automat pentru tragerile la sorţi zilnice şi lunare, în baza unui sistem de puncte. Pentru fiecare euro pe care îl reîncarcă, utilizatorii de Cartela COSMOTE primesc câte un punct, ceea ce reprezintă o şansă pentru tragerea la sorţi. La fiecare două reîncărcări efectuate în perioada concursului, utilizatorii primesc suplimentar 10 puncte. Astfel, cu cât numărul de reîncărcări creşte, cu atât şansele de a caştiga premii se măresc.

Concursul este comunicat prin intermediul unei campanii integrate, care include componente TV, radio, print şi Internet.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...