Translate

Tuesday, February 19, 2008

Nu va speriati! Sexul si prostia umana nu vor disparea...





Pe site-ul ProTV (si probabil si diseara la stiri) apare o stire care va uimi multa lume : Prostia va dispărea! Roboţii vor face oamenii mai deştepţi. Un cercetător american, sustine ca până în 2029, maşinile vor atinge nivelul de inteligenţă al oamenilor. Acesta spune că în curând vor apărea roboţi minusculi, nanoboţi, care vor putea fi implantaţi în creierul uman pentru a creşte inteligenţa. Implantaţi în organism vor duce la o sănătate mai bună. Roboţi minusculi vor intra în organism şi vor interacţiona direct cu neuronii, mărind eficienţa acestora.
Un alt expert în inteligenţă artificială susţine că oamenii vor face sex cu roboţi până în 2050. Acesta susţine că roboţii vor face parte din viaţa noastră cotidiană şi ca tehnologia a evoluat atât de mult încât în curând roboţii vor putea fi programaţi să facă sex, să simuleze orgasmul şi să poarte conversaţii. Mai mult, aceştia vor putea fi programaţi să aibă o anumită personalitate şi să mimeze emoţii. Astfel va fi posibil, chiar ca oamenii să se îndrăgostească de roboţi, spune David Levy.
Sunt de acord si cred ca ceea ce spun stirile se va intampla intr-un viitor nu prea indepartat , insa sunt convins ca nici prostia si nici sexul cu persoane umane nu va disparea. Aceste doua evenimente sunt interdependente si se genereaza reciproc .


Avem si o confirmare de la Albert Einstein “Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana; Inca nu sunt sigur de primul” .
Odata cu robotizarea si cibernetizarea comunicarii si relatiilor interumane se vor crea adevarate distante intre persoane. Lumea va fi din ce in ce mai nefericita , mai neinteleasa- desi va avea la indemana multiple mijloace de comunicare si de interactiune. Vor exploda comunitatile segmentate la nivel de preferinte pe toate planurile: sexuale, profesionale, muzicale, habituale...ceea ce ne va impinge spre lumile virtuale gen Second life sau alte retele sociale nou create. Si daca dupa discutii fierbinti pe internet dati intamplator prin casa de un robot care sa arate bine si sa si faca tot ce spuneti , nu garantez ca nu va indragostiti brusc de o Pamela cu forme generoase de cauciuc sau silicon...care mimeaza perfect emotiile...

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...