Translate

Wednesday, April 02, 2008

Dictionare mobile.

Utilizatorii COSMOTE pot consulta, direct de pe telefonul mobil, şase dicţionare cu termeni în limbile română, engleză, franceză şi germană, printr-o nouă pagina introdusă în serviciul i-mode. Noua pagina este lansată împreuna cu netflash.ro şi este disponibilă gratuit pentru toţi utilizatorii, în secţiunea Info & Hărţi.

Pagina http://dictionare.netflash.ro/imode.php ( disponibila doar de pe mobil) include şase dicţionare care furnizează traduceri ale cuvintelor căutate de utilizatori, din limba română în engleză, franceză sau germană şi retroversiune. Baza de date a dicţionarelor este de aproximativ 1 milion de cuvinte din limbile menţionate. Pe langa termenii generali, sunt incluse şi cuvinte din domeniile financiar, economic şi tehnic.

Pentru rafinarea căutării, utilizatorii au la dispoziţie opţiunile „seamănă cu” şi „recomandare”, care permit găsirea cuvantului cel mai apropiat de termenul căutat şi oferă, de asemenea, variante în cazul scrierii greşite a unui cuvânt.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...