Translate

Monday, November 24, 2008

Noutati din trusturile de media-servicii de mobile infotainment




Iata ca trusturile mari de media de la noi incep sa se implice din ce in ce mai mult in zona infotainment mobile. Dupa serviciile de stiri oferite in portalurile Vodafone si Cosmote de News In - agentia de stiri a grupului Realitatea-Catavencu, iata ca si Monopoly Media apartind aceluiasi trust prin Zoom, reteaua de ecrane TV cu circuit inchis de la metrou ofera in fiecare dintre cele 45 de statii de metrou din Capitala un nou serviciu destul de interesant. Cei peste 700.000 de calatori care circula cu metroul vor putea face anunturi de mica publicitate direct pe ecranele instalate la metrou.. Anunturile vor fi difuzate pe toate cele 700 de ecrane prezente in fiecare statie de metrou trimitand sms la numarul 1480, cu un cost de 1,19 euro per mesaj. Serviciul “Mica publicitate prin SMS” va putea fi utilizat in toate retelele si va contine statia de metrou aleasa pentru difuzare, ora si anuntul in sine si va trebui transmis cu o zi inaintea aparitiei pe ecranele Zoom. Anuntul va fi afisat de minimum trei ori in cadrul orei alese. In curand, “zoom-erii” vor putea face si dedicatii celor dragi.
Odata cu aceste incercarri se pot imagina o alta multime de servicii interactive, jocuri , concursuri,servicii de vanzari bazate pe micropayments care sa foloseasca cu eficienta reteaua de LCD-uri de la metrou.
Reteaua Zoom a fost lansata de Monopoly Media la inceputul lunii octombrie si a necesitat o investitie de peste doua milioane de euro. Monopoly Media este principalul jucator de pe piata de publicitate indoor din Romania. Compania detine o retea de peste 3.500 de ecrane, in peste 40 de orase.

1 comment:

MirelaS said...

In linii mari cam asta cred eu despre noile tendinte in noua media:
http://mirelas.blogspot.com/2008/11/dematurizarea-arata-maturizarea-pietei.html

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...