Translate

Thursday, February 19, 2009

Sex, Muzica, Adolescenti, Madonna !

Un nou studiu realizat în Marea Britanie a aratat faptul că tinerii ar renunţa mai uşor la sex decat la muzica Astfel, dintre cei 1.000 de tineri cu vârsta curpinsă între 16 şi 24 de ani, 65% ar sta o săptămână fără să aibă relaţii intime cu partenerul, dar nu ar rezista atât timp fără să asculte muzică. Asa ca fiindca tot a trecut Valentines Day nu ratati concertul Madonnei din Pacul Izvor pe 26 august 2009, din cadrul turneului mondial „Sticky & Sweet Tour”. Biletele, cu preturi incepand de la 120 RON, se vor pune in vanzare pentru publicul larg din 3 martie 2009, de la ora 10.00.
Care e legatura cu stirii cu telefonia mobila? In afara de faptul ca un procent imens de adolescenti asculta si descarca muzica direct pe telefonul mobil , operatorii telecom sunt implicati direct si s-au orientat asa ca spectacolul Madonnei este sponsorizat oficial de Vodafone Romania, promovat de Live Nation si organizat de Emagic!

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...