Translate

Monday, March 30, 2009

Transferuri de bani prin USSD de la BCR si good bee.

Clientii BCR vor putea face plati din contul curent folosind plaformele USSD ale operatorilor de telefonie mobila.

Serviciul presupune deschiderea unui cont curent la BCR, prin intermediul agentilor de vanzare Good.bee, si obtinerea unui card de debit atasat. Ulterior, clientul poate realiza plati catre orice alt cont curent, inclusiv plata facturilor, sau viramente catre alt client Good.bee Serviciul ofera si posibilitatea incarcarii cartelelor de telefon preplatite.

Pentru utilizarea serviciului nu se solicita un anumit telefon mobil si nici instalarea unui soft special. Comisioanele pe tranzactie sunt fixe: 1,15 lei catre un cont BCR sau alt client Good.bee si de 1,8 lei pentru transferul de fonduri catre un alt cont. Activarea serviciului costa 26 lei, dar ulterior nu se mai percep comisioane de administrare.
Cardul de debit este emis sub sigla Visa, avand cip incorporat si este valabil 5 ani.

Targetul pentru aceste servicii este unul ambitios de 100 000 de clienti in cativa ani si pana la sfarsitul anului o forţa de vânzări de 700 de agenti coordonată prin intermediul a 8 centre regionale, situate în 8 oraşe importante din ţară",

1 comment:

Anonymous said...

Sunt foarte curios daca a testat cineva solutia asta. am vazut pe internet ce e cu mobile bankingul oferit de alte banci, dar de good.bee nimic ina.

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...