Translate

Tuesday, May 12, 2009

Telefonia fixa pe moarte?

Acum ceva vreme cineva propavaduia moartea telefoniei fixe. Din fericire iata ca mai sunt solutii pentru resuscitarea acesteia si ca daca ai imaginatie poti face roata sa se invarta.

Sa fie o linie directa cu mortii? Cine se baga sa deschida o linie cu valoarea adaugata care sa interconecteze lumea de aici cu lumea de dincolo?. Va dau idei..puteti initia un proiect cu colectarea numerelor de telefon ale decedatilor. Facturarea liniei sa se faca in functie de importanta numelui...sau de departarea in timp a apelului. Alti bani sa dai daca vrei sa vorbesti cu Ceausescu sa-l intrebi unde a ascuns banii din conturi si alti bani sa dai daca vrei sa vorbesti cu Einstein sa-ti mai explice inca o data teoria relativitatii... Daca dispuneti de suficient credit ati putea vorbi si cu Hitler, Stalin, Marilyn Monroe, Elvis, 2Pac, Freddie Mercury , Toma Caragiu sau Stefan cel Mare.
Daca nu aveti imaginatie il puteti apela discret pe bunicu' mort de ceva ani sa va spuna unde a ascuns pensia. Bafta!

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...