Translate

Thursday, June 11, 2009

Orange demareaza un proiect online de consultanta colectiva

Orange gandeste strategic pe termen lung folosindu-se de concepte noi, moderne si de tendintele din industria online. Compania nu investeste in idei simple care sa-i aduca beneficii pe termen scurt indiferent de costuri ci pune caramida cu caramida la temelia unei companii deschise si cu urechea ciulita in orice moment la dorintele clientilor.

Este o idee excelenta pe care ar putea-o extinde la nivelul tuturor serviciilor si care trebuie si poate fi copiata de toata lumea, din toate industriile. In fond orice companie va castiga ori de cate ori clientii ei sunt multumiti si asta inseamna fidelizare si implementare cu succes a CRM-ului (Customer relationship management)

Orange inaugureaza astfel noul magazin online si demareaza cu aceasta ocazie primul proiect online de consultanta colectiva programata din Romania, prin care implica activ utilizatorii in construirea noului site. In prima etapa a proiectului, Orange colecteaza atat opiniile specialistilor cat si pe cele ale utilizatorilor obisnuiti cu privire la functionalitatile, simplitatea de navigare si comanda, designul si ofertele noului magazin online. In urmatoarea etapa, Orange va premia si implementa cele mai bune idei exprimate de utilizatorii site-ului.

Toti vizitatorii site-ului au posibilitatea sa trimita feedback prin intermediul unei aplicatii dedicate, urmand ca propunerile fezabile sa fie implementate, iar cele mai bune sugestii de imbunatatire a magazinului online sa fie premiate. Site-ul va permite vizitatorilor sa se orienteze mai bine si pentru a-i asista mai eficient in luarea deciziei privind achizitia unui produs sau serviciu. Ca parte a strategiei pe termen lung magazinul online Orange isi asteapta vizitatorii cu oferte speciale disponibile exclusiv online.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...