Translate

Thursday, June 04, 2009

Ziarul Financiar ( ZF) si Sims 3 de la EA Games pentru I-Phone

Datorita succesului iPhone si comoditatii in navigarea pe internet direct de pe telefon, apar aplicatii si jocuri noi , dezvoltatorii fiind foarte activi pe acest segment.

1. MediaPro Interactiv a lansat pentru iPhone o aplicatie Ziarul Financiar. Acesta a fost pe primul loc in categoria News de pe iTunes. Aplicatia numita Ziarul Financiar este accesibila prin intermediul magazinului online iTunes sau prin App Store-ul de pe telefon sau iPod. Serviciul preia, in timp real, headline-urile din urmatoarele categorii ale ZF: ZF 24, ZF Burse, ZF Business International, ZF Eveniment, ZF Opinii si ZF Profesii.

Ziarul Financiar este primul dintr-o serie de aplicatii speciale pentru iPhone pe care le dezvolta Mediapro Interactiv si care va cuprinde noi servicii in zona de business, precum si jocuri.

2. EA Mobile a lansat jocul de strategie The Sims 3 pentru iPhone si telefoane mobile. Jocul este dezvoltat de aceeasi echipa care se mandreste cu recentele realizari precum Anytime Pool si X-Men de la Origini: Wolverine™.
Pentru telefoanele mobile performante, grafica jocului este 2D isometric.

The Sims 3 este disponibil pentru telefoanele mobile si spre descarcare de pe Vodafone Live si Orange World incepand cu 2 iunie, in timp ce versiunile pentru iPhone si iPod Touch vor fi disponibile pe AppStore la aceeaai data.

1 comment:

Jocuri Consola said...

pe mine nu ma prea atrag jocurile pentru telefon. In afara de zuma nu ma joc nimic

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...