Translate

Monday, August 31, 2009

Efervescenta pe piata telecom.

Nici n-a inceput bine toamna ca telecom-ul incepe sa fiarba si sa dea pe afara de oferte. Presimt eu ca toamna asta o sa fie plina de noutati.

Vodafone România a extins oferta de conţinut din portalul Vodafone live! oferind clienţilor Internet pe mobil acces gratuit la peste 50.000 de aplicaţii, disponibile prin GetJar.com. Cu abonamentul Internet pe mobil, clienţii pot descărca aplicaţii dintr-o gamă variată de categorii, cum ar fi Comunităţi, Divertisment, Lifestyle, Ştiri şi vreme, Imagini, Cumpărături, Sport sau Călătorii. Printre cele mai populare aplicaţii ale momentului se regăsesc eBuddy, Facebook Mobile, Google Maps şi Yahoo! Mobile.

Compania RCS&RDS a lansat serviciile de roaming si de apelare video. Serviciul roaming presupune o taxa de activare de 1 euro, fara TVA, fiind insa necesara plata unei garantii de 100 de lei la activarea serviciului.

Pana la sfarsitul acestui an, RCS&RDS va lansa comercial si serviciile de Internet mobil, disponibile, in prezent, doar in anumite zone ale tarii.

Taxa de activare a serviciului de apelare video, lansat la sfarsitul lunii august, este de 1 euro, fara TVA, utilizatorii urmand sa plateasca 5 eurocenti pe minut, fara TVA, in reteaua mobila Digi Mobil din Romania, si 17 eurocenti pe minut, pentru convorbiri catre Digi Mobil Spania si Vodafone Romania. Odata cu lansarea celor doua servicii, RCS&RDS a lansat si serviciul cost control, disponibil printr-un sms gratuit la numarul 700, si casuta vocala, activata gratuit la numarul 760.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...