Translate

Thursday, September 17, 2009

Atentionare de la Coca Cola

Legat de articolul precedent in care atentionam asupra fraudelor pe mobil iata ca si alte companii din diferite domenii sunt afectate. Iata scrisoarea celor de la Coca Cola.

Draga utilizatorule,

În ultima perioadă ne-au fost semnalate mai multe cazuri de tentativă de fraudă prin intermediul unor email-uri sau SMS-uri cu mesaje promotionale false în care este folosit abuziv numele mărcii Coca-Cola.

Sistemul Coca-Cola din România nu este asociat în nici un fel cu aceste SMS-uri sau email-uri, iar numele mărcii Coca-Cola este folosit abuziv fără acordul nostru.

În cadrul promoţiilor organizate de către Coca-Cola în România, există întotdeauna un regulament oficial publicat la data lansării promoţiei respective şi, în acelaşi timp, informaţiile din regulamentul oficial sunt rezumate pe eticheta produselor care participă la promoţia respectivă, iar regulamentul este afisat pe www.Coca-Cola.ro pe toata durata promotiei.

Coca-Cola în România nu solicită niciodată prin SMS, e-mail sau apeluri telefonice informaţii despre conturi bancare, parole personale sau coduri de reîncărcare valorică a cartelelor telefonice si nu conditioneaza niciodata participarea la o promotie de furnizarea unor astfel de date.


Le recomandăm celor care primesc astfel de mesaje să fie întotdeauna circumspecţi şi să le verifice de fiecare dată cu mare atentie. Totodata, recomandăm consumatorilor să nu răspundă acestor mesaje şi să nu furnizeze informaţii personale sau coduri de reîncărcare valorică pentru cartelele de telefonie mobilă.

Daca ati primit un astfel de mesaj, va rugam contactati autoritatile competente sau apelati linia telefonică cu access gratuit - Coca-Cola Infoline la numărul – 0800 080 800.

Cu drag,
Echipa Coca-Cola

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...