Translate

Tuesday, September 22, 2009

Batalia pe internet mobil.

In Romania, conform datelor operatorilor sunt 29 milioane de utilizatori de telefonie mobila. Din acestia, 17,2% se conecteaza la internet printr-o conexiune mobila, iar 42% acceseaza pagini web de pe mobil.
Un calcul simplist arata ca 7% din numarul total de abonati ai serviciilor de telefonie mobila navigheaza pe internet prin intermediul telefonului mobil.
Din cauza concurentei Orange si Vodafone au micsorat tarifele la internetul mobil, iar Zapp a lansat anul acesta o serie de optiuni tentante

Romtelecom si Rds au intrat timid pe aceasta piata iar pana la sfarsitul anului se asteapta si o oferta Cosmote care sa atraga mai multi clienti.

Orange si-a modificat recent abonamentele care includ acum si pachete de trafic incluse pentru utilizarea internetului mobil.

Iata si o prima miscare a Vodafone pe prepaid care va oferi clientilor care activeaza o cartela prepay pana in data de 5 octombrie posibilitatea de a utiliza gratuit timp de o luna serviciile de acces la internet de pe mobil, in limita unui trafic de 500 MB de date.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...