Translate

Monday, September 07, 2009

Strategii prepaid

Operatorii de telefonie mobila duc o lupta agresiva pentru atragerea de utilizatori de cartela, in conditiile in care din cele 24,5 milioane de SIM-uri "active" in Romania, la sfarsitul lui 2008, doar 9,7 milioane erau abonamente.

Cosmote a anuntat lansarea unei oferte pentru utilizatorii prepaid din judetul Cluj si fanilor echipei de fotbal CFR 1907 Cluj, ce permite folosirea a 2000 de minute in retea doar in acest judet, impreuna cu o extraoptiune de 4,5 euro/luna.

Pentru a primi cele 2000 de minute in retea care pot fi folosite doar in judetul Cluj, utilizatorii trebuie sa-si activeze o extraoptiune care include cate 800 de minute si SMS-uri in retea, 60 de minute nationale si internationale (catre retele fixe din Europa, si retele fixe si mobile din Statele Unite, Canada si Israel), pentru 4,5 euro/luna. In plus, utilizatorii acestui serviciu vor primi gratuit pe telefonul mobil alerte cu rezultatele din campionatul intern ale echipei CFR Cluj.

In aprilie 2009 Vodafone a anuntat lansarea unei extraoptiuni, valabila 12 luni de la activare, dedicata comunitatii maghiare din Romania, care permite apeluri de pe mobil la orice retea fixa din Ungaria, la tarif de 7 eurocenti/minut si catre orice retea mobila, la 20 eurocenti/minut. In plus, abonatii Vodafone din Covasna, Harghita si Mures primeau 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua operatorului.

Orange lansase cartela gratuita comandata prin internet si acum a anuntat extinderea facilitatilor cu un credit initial de comunicare in valoare de 2 euro si de un bonus special de 2 euro pe luna, timp de un an.

Pentru a comanda cartela PrePay gratuita, clientii acceseaza www.orange.ro/sim-gratuit, completeaza adresa si primesc cartela direct in cutia postala, fara a fi necesar sa fie prezenti la domiciliu in momentul livrarii acesteia.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...