Translate

Tuesday, November 24, 2009

Internet mobil in 2010

Unul din trei romani va accesa Internetul utilizand telefonul mobil in 2010 a declarat Dan Vartopeanu conform unei analize realizate de Voxline Communication.

"Daca ne raportam la media din UE si evolutia utilizatorilor de mobile web din Romania, putem estima ca 2010, in pofida efectelor crizei economice, va fi anul mobile web in tara noastra, in care unul din trei romani va accesa Internetul folosind un telefon mobil" Conform Voxline in prezent 22% dintre utilizatorii telefoniei mobile Orange si 17,2% dintre clientii Vodafone utilizeaza internetul mobil.

Cosmote Romania, nu a facut publice niciun fel de date privind acest segment de piata. Il asigur pe Dan ca anul viitor Cosmote va face publice aceste date pentru ca sper ca va reusi sa integreze Zapp si sa poata concura cu ceilalti operatori si pe acest segment precum si in zonele adiacente acestui tip de servicii .

1 comment:

Dan Virtopeanu said...

Sunt convins ca integrarea cu succes a Zapp va avea un aport important in estimarea pentru 2010 :)

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...