Translate

Thursday, December 17, 2009

Vrei sa vorbesti cu Mos Craciun ? Suna la Orange

Mediafax in parteneriat cu Elicom si Media au lansat , un site de sarbatori in portalul pentru mobil Orange World, continand informatii, topuri si sugestii pentru Craciun si Revelion.

Conform comunicatului Mediafax, site-ul le da clientilor Orange ocazia de a-si personaliza telefonul mobil cu tonuri de apel si de asteptare bazate pe colinde ale unor artisti ca Stefan Banica, Andra si Gheorghe Zamfir.

In plus, utilizatorii au posibilitatea de a alege o felicitare SMS pe care sa o primeasca gratuit pe telefonul mobil si sa o trimita apoi cadou celor dragi.

Din acelasi site, utilizatorii pot afla cum sa creeze diverse ornamente si felicitari personalizate si cum se ureaza "Craciun fericit!" in peste o suta de limbi si dialecte din lume.

Site-ul de sarbatori, disponibil in sectiunea Enjoy din portalul pentru mobil Orange World, mai cuprinde glume si recorduri de Craciun, sugestii de cadouri si de meniuri de sarbatori.

Informatii despre traditiile de sarbatori din Romania si din alte tari, precum si topuri ale celor mai bune filme si carti despre Craciun sunt, de asemenea, incluse in site-ul pentru mobil.

Totodata, incepand cu aceasta saptamana, copiii pot vorbi direct cu Mos Craciun de pe telefonul mobil, sunand la numarul 311, ii pot spune ce cadouri doresc sa primeasca, ii pot recita poezii si fredona cantece, spunandu-i daca au fost cuminti si anul acesta. Linia telefonica speciala de sarbatori va ramane deschisa pana pe 24 decembrie.

"Prin acest site si linia directa cu Mos Craciun, ii invitam pe clientii Orange sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa se pregateasca pentru ele. Sugestiile de cadouri si de meniuri sunt completate cu felicitari SMS, sonerii si tonuri de asteptate create pentru aceasta perioada a anului si propuneri de carti si filme clasice de Craciun", a spus Cristina Ludae, Unit Manager Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax care furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...