Translate

Wednesday, February 10, 2010

Cu ce prostii se mai umbla... Aplicatie iPhone

Oare cati prosti or mai fi pe lumea asta? Einstein zicea ca doar universul si prostia umana sunt nelimitate si ca de univers nu e sigur.

Dupa ce ni s-a vandut ringtone-ul pe care il aud doar adolescentii si sunetul care alunga tantarii iata ca apare ceva nou.
Dermatologul american Greg Pearson, inventatorul aplicatiei iPhone Acne App, declara ca utilizatorii se pot trata de acnee prin expunerea chipului la lumina albastra de 420 de nanometri si cea rosie de 550 de nanometri produse de ecranul telefonului mobil.
Dupa aproximativ 88 de astfel de tratamente, Pearson precizeaza ca piela isi va recapata stralucirea.
Ce ni se mai pregateste? Aplicatia de iPhone care prin lumina albastra poate fi folosita in loc de Viagra? Aplicatia care distruge radacina parului si astfel nu mai e nevoie de epilare?
Aplicatia care daca te uiti la ecranul telefonului te hipnotizeaza si face sa uiti de foame, de frig, de sete ? Aplicatia care alunga puricii de pe caine si gandacii din bucatarie? Aplicatia iPhone care strange praful din sufragerie si care coace rosiile ? Funny, Funny...dar e pacat ca mai exista unii care inca le cred pe toate astea.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...