Translate

Wednesday, April 21, 2010

iPhone de la Apple si internet de mare viteza de la Cosmote

Apple a reusit sa vanda in perioada ianuarie-martie 2010 peste 8,75 milioane de telefoane iPhone in crestere cu 130% fata de aceeasi perioada a anului anterior. In Europa, veniturile au avansat cu 63% iar compania considera ca tablet-PC-ul iPad va fi urmatorul produs care va propulsa vanzarile Apple.

Fara nici o legatura dar...pentru ca pe piata din Romania sunt multe handset-uri care functioneaza si in alte retele decat Orange ( operatorul care are exclusivitate in Romania) ...operatorul Cosmote Romania si-a lansat serviciile 3G de internet mobil in banda larga cu viteze de pana la 21,6 Mbps.
Sa te tot dai acum pe net cu iPhone-ul cumparat de la Orange cu pachetele de date de la Cosmote pentru ca sunt la momentul acesta cele mai bune raport viteza/trafic inclus/pret de pe piata.

Abonamntul de 11,9 euro/luna contine trafic de 5 GB, iar daca traficul recomandat se depaseste, viteza de download scade la maxim 128 kbps. Cel mai scump abonament 3G costa 23,8 euro/luna, TVA inclus si are 20 GB trafic, dupa depasire viteza de download scazand la maxim 256 kbps. Serviciile pot fi cumparate din 11 orase din tara si sunt disponibile in 300 de localitati.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...