Translate

Wednesday, June 08, 2011

Ce ne pregatesc cei de la Nintendo: Wii U- noua generatie de console care poate face si videoconferinte

Noua consola Nintendo Wii se va numi Wii U si va folosi un controller cu un ecran tactil care va permite jucătorilor sa mute acțiunea cu totul de pe televizor pe controller. Consola a fost prezentată deja in cadrdul conferinței anuale E3.

Controller-ul va fi compatibil si cu consola Wii, va include doua camere video, va folosi si actualul controller bazat pe miscare WiiMote si va putea afișa jocurile in HD.Printre jocurile ce vor fi disponibile pe noua consolă se numără Batman: Arkham City, un joc din seria Assassin’s Creed, Dirt, Ghost Recon Online, Tekken, Aliens vs. Colonial Marine și Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge.

Wii U va putea fi conectată la televizor printr-un cablu HDMI pentru semnal FullHD. si va avea un browser integrat putand sustine si video-conferințe intre utilizatori prin intermediul camerelor video integrate in controller. Practic se intra puternic pe domeniul telecom pentru ca aceste date vor trebui transmise prin anumite retele sau internet.

Noua consola de jocuri va fi disponibila abia in 2012 dar prezentarea este fantastica. Asteptam imediat si replica Microsoft a Xbox-ului cu Skype incorporat...

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...