Translate

Monday, November 07, 2011

Joc de fotbal prin SMS

De la Dan Dragomir de pe site am aflat ca Dan Vartopeanu (fostul manager Voxline) a lansat un joc de fotbal prin sms disponibil doar in Orange si Vodafone .http://www.blogger.com/img/blank.gif

Jocul a fost lansat de Grapes Games, noua companie fondată de Dan Vîrtopeanu pe care il felicit din toata inima pentru ideea si initiativa sa (si bineinteles pentru ziua de ieri:) )

Meciurile se desfaşoară virtual prin trimiterea de mesaje SMS cu acţiunea pe care fiecare jucător o alege (pasă, dribling, degajare, şut, etc). Cei mai buni jucători pot câştiga premii în valoare de 100 de Euro, aparate foto digitale, DVD-uri sau MP3 playere.

SMS-urile de participare la joc se trimit la tarif normal, iar mesajele alertă prin care jucătorii sunt anunţaţi de începerea jocului/reprizei secunde, finalul meciului, înscrierea unui gol sau de câte ori primesc mingea pentru a juca sunt taxate cu 0,15 Euro plus TVA. Celelalte mesaje sms pe care le primesc sunt gratuite.

Pentru participarea efectiva la joc trebuie sa va abonati la primirea de mesaje SMS cu alerte si instructiuni de joc trimitand prin SMS cuvantul MECI la 1256, tarif inscriere 0.05 Euro/SMS + TVA. Fiecare mesaj primit se taxeaza cu 0,15 Euro / SMS primit + TVA. Pentru dezabonare trimiteti SMS cu textul STOP la 1256, tarif dezabonare 0.05 Euro/SMS + TVA.
Pentru informatii suplimentare sunati la 1808 tarif normal.

Multa bafta si la mai multe realizari de acest gen!

2 comments:

Dan said...

Multumesc!

Florin Lovin said...

Interesant. Sunt curios daca va avea succes.

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...