Translate

Friday, February 17, 2012

Parcare prin SMS si la Bucuresti...momentan doar la Ateneul Român

Acum ceva vreme ...adica prin anul 2006 ,Realitatea anunta cu mare pompa ca incepe EPOCA SMS-ULUI iar clujenii vor plati parcarea prin SMS. In Timisoara exista un astfel de sistem de foarte multa vreme si pare foarte bine pus la punct adica TelPark.
De prin 2008 vorbeam despre acelasi sistem de parcare

Iata ca si la Bucuresti vine tehnologia putin mai greu (adica in 2012 faza de teste) si acum poti plati parcarea in Bucuresti direct cu telefonul mobil Orange, simplu şi rapid, prin SMS la 7577.

Se poate cumpara o ora de parcare cu un simplu SMS la 7577, tarif 0,40 euro/SMS. Pentru abonamente, la emiterea facturii se adaugă TVA. Dacă trimiţi mai multe SMS-uri vei avea atatea ore disponibile câte SMS-uri ai trimis. Pentru a primi loc de parcare pentru o masina poti trimite un SMS cu numărul de inmatriculare, exemplu: B34ABC

Pentru ca inca este in faza de experiment ai loc de parcare momentan doar la Ateneul Român, de luni până duminică, între 06:00-22:00. Daca cei de la primariile din Bucuresti vor fi multumite de cum functioneaza sistemul probabil acesta se va extinde.

Vei primi prin SMS confirmarea de plata a parcarii pentru numărul auto solicitat, precum şi ora pana la care ai acces. Cu 5 minute înainte de expirarea timpului de parcare, vei primi un SMS de atenţionare. Dacă vrei sa prelungeşti perioada de parcare, trimite cate un SMS la 7577 pentru fiecare ora in plus dorita.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...