Translate

Monday, March 12, 2012

Vodafone a lansat Power Deals, intrand pe piata cupoanelor de reduceri.

Vodafone a intrat pe o piata interesanta si e clar o miscare strategica inteligenta lansand "Power Deals", un serviciu prin care companiile le pot vinde cupoane de reduceri clientilor Vodafone. Ecosistem-ul este unul in care clientii pot folosi creditul de pe cartela prepay sau pot achita serviciile odată cu facturile lunare pentru abonamente.

Vodafone Power Deals doreste sa fie un serviciu care sa ofere acces la o gama variata de oferte de reduceri disponibile doar clientilor Vodafone. Ca sa te înscrii, trimite un SMS cu textul DA la 200. Vei fi invitat prin SMS si trebuie sa raspunzi cu DA ca sa te alaturi gratuit serviciului. Odata înscris în serviciu, vei primi saptamânal mai multe oferte prin SMS, pe care, daca esti interesat, le poti achizitiona.

Tranzactia consta în cumpararea unui „Cupon” de la Vodafone Power Deals. Odata ce primesti cuponul, vei primi indicatii despre cum poti intra în posesia produsului sau a serviciului cumparat.

Daca raspunzi cu INFO la SMS-ul de prezentare a ofertei, vei primi mai multe detalii tot prin mesaje SMS. Poti sa cumperi o oferta fie direct printr-un SMS, fie prin intermediul paginii de internet, platind cu un card bancar. Dupa ce cumperi oferta, vei primi un SMS de confirmare care va include instructiuni despre data la care vei primi cuponul prin SMS. Vei primi cuponul prin SMS atunci când oferta cumparata va expira. La momentul comunicarii unei oferte, va fi clar mentionata data când oferta expira de la vânzare

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...