Translate

Wednesday, October 24, 2012

Aplicatia de traducere automata in timp real.Tot japonezii la putere....


Ce rost mai are sa te apuci de invatat limbi straine? Sa vezi acum deschidere spre turism si afaceri spre tari cu limbi dificile de invatat ca Japonia, Thailanda, Korea, India sau China.

Aplicaţia android denumită Hanashite Hon'yaku lansata de japonezii de la DoCoMo traduce în timp real convorbirea telefonică a fost prezentată de curând la Expoziţia Tehnologiilor Avansate (CEATEC Japan 2012)
Aplciatia de traducere este foarte uşor de folosit: sunând către orice număr de mobil sau fix, aplicaţia va traduce aproape instantaneu conversaţia în limba vorbită de cel care acceptă convorbirea. Suplimentar, este afişat pe ecranul telefonului şi versiunea text a convorbirii

În prima etapă, compania NTT DoCoMo va oferi servicii de traducere din limba japoneză în engleză, chineză şi coreeană, însă compania a anunţat că, incepând din luna noiembrie, vor fi disponibile şi alte limbi: franceză, germană, indoneziană, italiană, portugheză, spaniolă şi tailandeză.

Aplicaţia propriu zisă este gratuită, însă este disponibilă doar pentru abonaţii serviciilor, care vor suporta costul traficului de date .

Este disponibila si "offline" putand fi folosita ca si translator:  în cazul când nu se formează niciun număr de telefon, pe ecranul telefonului se afisează traducerea în limba dorită.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...