Translate

Monday, November 19, 2012

Black Week de la Orange- "Once you have black you'll never go back" ?

Se apropie Black Friday sau Vinerea Neagra 2012 organizat in 23 Noiembrie cu majoritatea magazinelor participante (Emag, EvoMag, Altex, Domo, Flanco, Koyos , F64, si alte magazine online).
Multi au invatat din experientele anterioare, au vazut oportunitatea si ...."Once you have black you'll never go back"

Orange Romania ia fata celorlalti retaileri si oferă reduceri de până la 90% online, timp de o săptămână, în campania black week la telefoane, tablete şi laptopuri precum si o gamă largă de accesorii şi gadgeturi (căşti Bluetooth, carduri micro-SD, huse, rucsacuri, camere foto, GPS-uri, HDD-uri etc)

De fapt si Carrefour Romania a initiat inca de sambata 17 nov un black week si poti gasi reduceri la electronice...Si probabil mai sunt si altii. Dar fiindca ne intereseaza in special ceea ce se intampla pe zona de mobile...în perioada 19-25 noiembrie, campania black week, rulata de Orange România exclusiv online, pe www.orange.ro include reduceri la sute de tipuri de produse. 

Fiecare zi de luni până vineri va aduce în oferta noi produse, ce se vor adăuga celor din zilele anterioare, iar sâmbătă şi duminică vor rămâne afişate cele de vineri.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...