Translate

Tuesday, November 27, 2012

Google propune o revolutie in gaming-ul social prin proiectul Ingress


Google incearca sa intre puternic si pe zona de jocuri sociale si poate sa produca o noua revolutie pentru ca ,
la forta pe care o are, poate impune repede o idee chiar daca nu e cea mai stralucita. 
Numarul mare de telefoane inteligente cu sisteme Gps si camere video ii permit sa isi faca o baza imensa de jucatori daca jocul va prinde.

Jocul este unul simplu ( ca sa poata juca cat mai multa lume) si poate fi descarcat din Google Play. Momentan este in faza beta si accesul se face doar pe baza de invitatie.
Este un joc bazat pe scenarii ce folosesc sistemele gps, camerele video si realitatea augmentata de pe telefoanele mobile Android ale jucatorilor din intreaga lume.

Ca tot se discuta in ultima vreme despre venirea extraterestrilor pe pamant...o energie misterioasă care poate influența mintile oamenilor si-a facut aparitia pe Pamânt, iar omenirea este acum impărtita in două tabere.
Taberele sunt The Englightened, care doresc sa foloseasca energia pentru beneficiile pe care le-ar putea aduce omenirii si The Resistance, care refuză orice contact cu noua forta si lupta pentru pastrarea umanitatii asa cum este..


Utilizatorii au ca scop detectarea unor noi surse de energie si controlarea unui teritoriu cat mai mare. Interactiunea cu elementele de joc se face printr-un sistem de realitate augmentata

Puteti sa va inscrieti in joc in http://www.ingress.com/

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...