Translate

Wednesday, December 12, 2012

Astazi 12.12.2012 nu e sfarsitul lumii ci inceputul...Orange lanseaza 4G


Orange România lansează astăzi serviciul de internet mobil 4G, oferind clienților săi beneficiile celei mai noi tehnologii de comunicații mobile.


Clienții Orange vor putea folosi momentan internetul mobil 4G în București – în zona centrală și de nord, în zona metropolitană din nordul capitalei, în stațiunile de vacanță de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu și în Poiana Brașov. Vitezele 4G în rețeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download și 37,5 Mbps pentru upload, ținând cont de resursele de spectru disponibile în prezent.
Clienții Orange au deja acces la serviciile 3G cu viteze de până la 14,4 Mbps la nivel național, serviciile 3G+ cu viteze de până la 21,6 Mbps sunt disponibile în peste 13.000 de localităţi, în timp ce rețeaua H+ cu viteze de până la 43,2 Mbps acoperă 331 de localități, inclusiv 18 mari orașe: Arad, Baia Mare, Brașov, București, Câmpia Turzii, Cluj, Codlea, Constanța, Iași, Mangalia, Oradea, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea și Zalău

Pe parcursul anului 2013 Orange va dezvolta serviciul de internet mobil 4G, urmând ca, din aprilie 2014, când va fi disponibil spectrul de frecvențe dedicat pentru serviciile 4G, să le ofere clienților săi posibilitatea să descopere potențialul maxim al acestei tehnologii.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...