Translate

Friday, December 21, 2012

Deutsche Telekom nu crede in sfarsitul lumii si investeste in viitor.


Deutsche Telekom lanseaza prin Romtelecom un portal de divertisment inteligent pentru copii accesibil la www.roli.ro. ( poate e diminutivul de la Romtelecom :?) 

Portalul interactiv de divertisment si educatie pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 si 12 ani e o parte a strategiei sale de a-si diversifica continutul disponibil online. DT stie ca cei pe care ii creste acum ii vor fi clientii de maine.

Conceptul www.roli.ro are la bază o platformă online dezvoltată la nivel international în cadrul grupului Deutsche Telekom.
În sectiunea “Povesti”, cei mici vor găsi povesti culese de Petre Ispirescu, sau scrise de Ion Creangă, dar si fabule ale lui Grigore Alexandrescu. Pe lângă această sectiune, copiii au la dispozitie “Jocuri”, “Desene animate”, “Cărti de colorat”, “Filmulete haioase”, o rubrică de cultură generală - “Stiati că” si una din care se pot inspira pentru idei creative de “Lucru manual”. De asemenea, cei mici îsi pot exersa creativitatea în cadrul sectiunii interactive “Benzi desenate”, unde isi pot crea propriile povesti si personaje.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...