Translate

Sunday, October 29, 2006

Orange va avea venituri de peste un miliard de euro anual.

In ZF- am gasit un articol interesant despre ultimele cifre realizate de operatorul Orange. Astfel veniturile Orange Romania vor depasi un miliard de euro in acest an, dupa ce au urcat la 788 de milioane de euro in primele noua luni, a declarat Richard Moat, directorul general al operatorului Orange Romania a obtinut in primele trei trimestre ale acestui an o crestere a veniturilor de 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile cresterii numarului de clienti cu 20,5%, la 7,5 milioane, potrivit raportului financiar trimestrial publicat de France Telecom, companie ce detine controlul operatorului de telefonie mobila.Oficialii companiei nu a facut estimari privind profitul firmei. "Legat de profitabilitatea companiei, nu sunt in pozitia sa fac aprecieri referitoare la evolutia acestui indicator.
Date importante pe care le 'cautam' mai mereu ...
In al treilea trimestru, compania a avut venituri de 284 de milioane de euro, in crestere cu 21,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Orange a mai raportat cresterea numarului de clienti pentru comunicatii mobile in banda larga la 131.000, de la 109.000 la jumatatea anului. Ponderea veniturilor obtinute din alte servicii decat cele de voce a fost de 7,9% din venituri in perioada iulie-septembrie, fata de 9% in trimestrul doi si 9,3% in primul trimestru.Venitul mediu anualizat pe utilizator a fost de 140 de euro in al treilea trimestru, in scadere cu un euro fata de perioada de raportare anterioara.Orange este cel mai important jucator pe piata locala a telecomunicatiilor mobile in functie de numarul de clienti. Principalul concurent este Vodafone Romania, cu peste 6,7 milioane de clienti la jumatatea anului.Orange Romania va extinde gradul de acoperire al serviciilor 3G in toate resedintele de judet in anul 2007 si va lansa si tehnologia HSDPA, care va permite viteze de transfer al datelor de peste 1 Mbps.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...